Results 1 to 6 of 6

Thread: Recent problem adding pics

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Yalding, Kent
    Posts
    2,689

    Default Recent problem adding pics

    Having problems adding pics. First time I have tried since the server move so has anything changed?

    If I browse the pc and upload I get upload failed pop up and if I try to use the bbcode fom Flickr which i how I usually do it I get error invalid file.

    Any suggestions please?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Central Scotland
    Posts
    4,446

    Default

    20190331_111100 by ahills, on Flickr
    Cheers,

    Alan


  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Central Scotland
    Posts
    4,446

    Default

    ok that seemed to work... I just pasted in the BBcode from flicker. Let me dig a bit
    Cheers,

    Alan


  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Central Scotland
    Posts
    4,446

    Default

    Don't think the upload from PC thing has ever really worked, if you click on the 'From URL' tab, make sure 'Retrieve remote file and reference locally' unchecked? Also see below

    Cheers,

    Alan


  5. #5
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Yalding, Kent
    Posts
    2,689

    Default

    Thanks Alan, shortening the bbcode worked and never realised I could paste in without using the insert image button which is much easier. Cheers John


  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Central Scotland
    Posts
    4,446

    Default

    Good work sir, remember you can change the size of the picture if it's too big then copy the bbcode over. The bbcode changes depending on the size.
    Cheers,

    Alan


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •