Results 1 to 12 of 12

Thread: Tapatalk not working

  1. #1

    Default Tapatalk not working

    I can't connect to the forums via Tapatalk this week. It says the plugin is not installed.

    Has something changed on the server or is it a problem at my end?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Surrey
    Posts
    22,487

    Default

    I think John had to turn it off to try and fix another problem.
    Paddler,blogger,camper,pyromaniac: Blog: Wilderness is a State of Mind

    Paddle Points - where to paddle

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ulverston, Cumbria
    Posts
    1,215

    Default

    OK here Antioch CWaV forum is saying that for me..

  4. #4
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Lochwinnoch, Scotland
    Posts
    17,428

    Default

    It is turned off for a week or so while we test whether it is the vector that was used to cause the redirect hack that was infecting the forum. If it turns out not to be the problem it will return. If it is the problem then it is unlikely to be reactivated.
    John

  5. #5
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    West Sussex.
    Posts
    3,240

    Default

    I had just got used to using tapatalk as well.

    Bushcraft Survival and First Aid Training.

  6. #6

    Default

    Fingers crossed that we get it back soon!

  7. #7
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    North Wales
    Posts
    738

    Default

    .....sorry to bring bad tidings.....lady in Lewisham back.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Somerset
    Posts
    3,654

    Default

    Same here
    Nin Wanakiwidee Tchiman

  9. #9
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    North Devon
    Posts
    2,090

    Default

    Quote Originally Posted by Hector View Post
    .....sorry to bring bad tidings.....lady in Lewisham back.
    Same for me, except my lady's a Brummy
    Just goin with the flow

  10. #10
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Lochwinnoch, Scotland
    Posts
    17,428

    Default

    So I see. Tapatalk having been cleared of blame is back working now. Ironically activating it will probably have cleared this from the system for another few days.
    John

  11. #11

    Default

    Thanks!

  12. #12
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    North Wales
    Posts
    738

    Default

    john, don't know if this helps BUT I signed into Bushcraft UK earlier...and same thing happened......

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •